Екран Google Pixel 2 XL можна виправити

google pixel2 xl
Виправлення екрана Google Pixel 2 XL можна зробити Мобільні телефони Дисплей Pixel 2 XL має приглушені кольори, і Google підтвердив баг


За словами нового звіту, проблема з екраном Pixel 2 XL є досить серйозною, на що Google відповів підтвердженням. Відразу ж ми помітили, що цей новий Android-телефон Oreo демонструє приглушені кольори в порівнянні з меншим Pixel 2 і навіть торішнім Google Pixel і Pixel XL. Хорошою новиною є те, що Google визнає невідповідність між екранами, повідомляючи через представника 9to5Google: "Ми розглянемо можливість додавання додаткових параметрів кольору екрана через програмне забезпечення, якщо це зробить смартфон кращим". Google вже має яскравий режим, який збільшує рівень насичення на 10%, але насправді він не виправляє проблему, оскільки вона працює за умовчанням. Це справді так помітно? 6-дюймовий екран Google Pixel 2 XL з програмним дефектом не повинен бути приводом для відмови від покупки, якщо ви все ще шукаєте повноекранний телефон з підтримкою VR та найкращою камерою на мобільному пристрої. Він залишається рекомендованим гаджетом для покупки на Курага мобайл.
vs pixel



Тим не менш ви повинні розуміти, якщо вирішили купити цей смартфон, знайте, що його кольори та яскравість трохи бляклі, особливо коли ви переглядаєте екран під кутом. Це не проблема для Google Pixel 2, який має 5-дюймовий екран P-OLED із чудовими кольорами, але також має широку лицьову рамку навколо екрана та роздільну здатність, обмежену в 1080p. Ми, як і раніше, рекомендуємо Pixel 2 XL для більшого екранного фронтального дизайну та більш VR-сумісної роздільної здатності Quad HD, особливо якщо ви плануєте коли-небудь використовувати гарнітуру Google Daydream View.

Коментарі

Популярні публікації