Power bank - цегла в кишені чи незалежність від розетки



Пауербанк або повербанк, все це з англійського power bank - простіше кажучи незалежне джерело електричної енергії, придатне вольтажем на пряму зарядку вашого смартфона або планшета через USB/microUSB порт. Зрозуміло, перед використанням power bank необхідно зарядити від USB порту ПК/ноутбука або зарядного телефону. Мета "цегли" отже така, ємність її батареї перевищує в 2-5 разів (залежно від моделі) батареї самого смартфона і відповідно дає можливість працювати на відстані від розетки.
Був своєрідний жарт із приводу мобільного зв'язку, мобільний телефон з акумуляторами у валізі, які потрібно носити разом із телефоном. Power bank не валіза, але на цеглу схожа. Так от тепер кожен другий мріє ходити з такою цеглою у кишені. І чим більше цегла, тим крутіше незалежність від розетки і часу очікування поки зарядиться девайс. З повербанком зарядка проходить на ходу маршруткою, таксі або просто відпочинок на природі. Є до того ж лікарня, де ніколи сидіти біля телефону, інакше зіпрут, а в палаті одна єдина розетка зайнята чи не працює.

Повербанк вирішує багато завдань, навіть більше, ніж можна уявити на перший погляд. Тенденція така, що спочатку людині потрібен був розумний телефон з акумулятором, тут і не залежність від будинку можна брати з собою в дорогу і дзвонити з будь-якої точки (в зоні покриття оператора мобільного зв'язку). Зараз же потрібна була додаткова "валіза" з акумулятором для мобільного телефону, в якому виробник вже спочатку встановив акумулятор. Тавтологія виходить і на папері та в житті. А хто скаже, не вийде так, що в недалекому майбутньому будуть потрібні візки пересувні або кравчучки Super Power Bank з батареєю для підзарядки простих повербанків. Звичайно, такого, швидше за все, не буде, тільки можливість побачити таке інтригує.

amacrox power bank
Power bank Amacrox ~ $30 
Power bank можна просто розділити на якісні типу Amacrox і заліпони аля "ми надійні". Ціна, ось що турбує кінцевого споживача і сьогодні вибір упав на китайського виробника Xiaomi (нажаль сьогодні фашистського - фінансує московію), за відгуками досить надійного постачальника чистої енергії – Xiaomi Mi Power bank 5000mAh ORIGINAL. Варто зазначити, що у магазинах (не дуже великих мереж) продають китайські підробки Xiaomi. Ось так китайці підробляють зараз навіть китайські бренди з більш менш якісною продукцією. Перевірити оригінал чи ні дуже просто, достатньо вставити USB кабель, що йде в комплекті, на вхід (тобто де повербанк підключається на зарядку) і на вихід (де підключається безпосередньо смартфон) і поспостерігати. Якщо power bank почне сам себе заряджати, це не якісна підробка, якщо ні, то в руках оригінал.
xiaomi mi power bank 5000Ah
Xiaomi Mi Power Bank 5000 mAh


Характеристики: універсальний мобільний акумулятор Xiaomi Mi Power bank 5000mAh оригінал

Тип: Портативний акумулятор (УМА)
Технологія: Li-ion
Вага, гр.: 156
Вихід: USB
Розміри, мм: 125.0 x 69 x 20.9

Гарантія від виробника: 12 мес.

Тут зібрані багато відгуків накопичені за кілька років по роботі Xiaomi Mi Power bank 5000mAh за середньою ціною трохи більше $10. Найкращий спосіб дізнатися чи варто покупка "цегли" своїх грошей, почитати тих, хто вже купив і користувався. Люди пишуть різне, іноді мабуть потрапляють на підробку і відповідно обурюються, загальний висновок про надійність наприкінці.

Артем  5.12.16
Забирав самовивозом з магазину – все швидко та оперативно! Power Bank якісний, у комплектації є micro-usb кабель.
Переваги:
Гарна якість за низьку ціну Індикація заряду Дизайн Компактний
Недоліки:
Швидко дряпається, краще придбати чохол, якщо важливий зовнішній вигляд

Сергій 6.11.16
Відмінний акумулятор користуюся вже пів року не коли не підводив і плюс класний дизайн!
Переваги:
дизайн ціна
Недоліки:
немає

Олександр 30.07.16
Яку силу струму видає пристрій? Мені потрібно запитувати пристрій силою струму не менше ніж 1А

Менеджер 1.08.16
2A

Максим 22.07.16
одна з його переваг це компактність тонкість дуже зручно брати із собою зарядки вистачає на 2 заряди прокупкою дуже задоволений

Микола 18.08.16
не знаю, що у вас за телефон, у мене ксаомі 4 с, батарея 3050mah, заряджає тільки один раз. більше не може. І це фірмовий павер банк ксаомі на 5000

Джек 14.09.16
Ємкість 5000 mAh вказано для 3.7V при конверсії до стандартних для usb 5v отримуємо 3300 mAh зокрема це зазначено на торці самої банки (на всіх банках Xiaomi) та на оф. сайті виробника (ємність так у всіх без винятку виробників).

Богдан 19.07.16
Універсальний Power Bank практичний у використанні і не займає багато місця. Заряду в середньому вистачає на 2-3 підзарядки. Сам Power bank заряджається за 2-4 години та підходить до будь-якого смартфону.

Влад 29.06.16
5000mAh, Iphone 4s - батарея 1440 mAh. 5000/1440 = 3,47. У мене вистачає лише на 2,5 зарядки – чому?

Микола 18.08.16
'це ще дуже добре, що на 2,5 зарядки, у мене телефон батарея 3050, і вистачило тільки на одну повну зарядку

Денис 18.07.16
(5000 мАг / 5V (струм заряду телефону) * 3.7V (вольтаж батареї)) / 1440 = 2.569 разів. Це без втрат на схемі підвищення напруги (невеликі, але є). 5000 мАг - ємність банок з вольтажем 3.7В, саме ємність банок вказують у всіх мобільних зарядках.

Менеджер 30.06.16
У якому стані перебуває смартфон під час заряджання? Якщо в робочому, врахуйте, що в момент заряджання частина заряду автоматично витрачається на роботу смартфона. Якщо у вимкненому, тоді приходьте у будь-який з наших магазинів та здавайте товар у сервісний центр. Якщо сервісний центр підтвердить, що ємність акумулятора не відповідає заявленій, ми зробимо заміну.

Женя 24.06.16
У телефоні дуже слабка батарея, буквально на пару годин вистачає, руки ніяк не доходять поміняти, на день народження подарували універсальний мобільний акумулятор Xiaomi Mi Power bank на 5000mAh, штука дуже крута і зовсім маленька, ношу її в кишені джинсів. Її повної зарядки вистачає на 3 зарядки телефону. Дуже зручна!

Павло 20.06.16
Пройшло 14 дні вирішив поділитися досвідом експлуатації. У мене iPhone 5s, вистачає на 2.5 зарядки, сам заряджається за 2 години айфонівським зарядним, зручно носиться в кишені штанів, колір на подив не обліз, загалом дуже задоволений!

Євген 16.06.16
дуже зручна форма, але батарея тільки для одного пристрою на пару телефонів вже обмаль, а так ксіомі як завжди на висоті

Саша 31.05.16
Чому пишеться 5000mah, а ще написано 3300mah? Що це взагалі?

Відповість Сергій 18.06.16
5000 - при стандартній напрузі літієвої батареї 3,7 3300 - при номінальній напрузі usb-виходу 5,1 вольт з урахуванням ККД. На відміну від інших виробників, xiaomi чесно пише обидва значення.

Максим 27.05.16
Дуже корисна річ! Не раз рятував у ситуаціях, коли терміново потрібно було підзарядитися. І ціна для такої якості цілком прийнятна.

Вова 24.05.16
Акумулятор купував як додатковий, а то одного на цілий день активного використання не вистачає. Парочку днів поносив і вирішив просто замінити старий повністю), оскільки цей акумулятор витримує цілий день при активному користуванні мого смартфона. Зроблений якісно і досить швидко заряджається. Для мене покупка виявилася дуже корисною!
Переваги:
довга розрядка та швидка зарядка)!
Недоліки:
ні

Max 29.04.16
Маю кілька гаджетів, а по роботі доводиться багато їздити містом. Поки їздиш, то фільм, то пограєш ось і сів акум і нема де його підзарядити. Загалом вирішив собі банку доглянути. Друг порадив Xiaomi Mi Power bank 5000mAh ORIGINAL, за що йому велике спасибі. Ось уже два місяці не знаю головного болю з розрядкою гаджетів, банка чудово заряджає їх усіх. Гарний дизайн (хоч я і не модник). Єдине нарікання - корпус швидко подряпався, тому силіконовий бампер треба відразу брати.
Переваги:
великий обсяг
Недоліки:
потрібен бампер

Денис 28.02.16
Універсальний мобільний акумулятор Xiaomi Mi Power Bank 5000mAh Original подарувала мені на день народження подруга. У мене айфон 4с, батарея вже ледве-ледве тримає, тому сідає в невідповідний момент. Він невеликого розміру, тому вдома заряджаю, кидаю в портфель і за будь-якої можливості просто підключаю заряджатися. Дуже зручно брати із собою у поїздки, де немає розетки. Дуже подобається.

Яна 9.02.16
Телефон з рук не випускаю, а ось пропустити важливий дзвінок боюсь. Тому завжди ношу універсальний мобільний акумулятор Xiaomi Mi Power bank 5000mAh ORIGINAL. Він компактний, кидаю у сумочку. Навіть у клатчі є для нього місце. Щоправда, матеріал не дуже міцний, витирається. Вигадала для нього чохол. При зарядці телефону він не гріється. Та й сам заряджається близько 3-х годин. Подобається, що за низького заряду загоряються індикатори. Тож завжди він у мене в робочому стані. Надійна штука.
Переваги:
компактний, швидко заряджається та заряджає, при низькому заряді блимають індикатори, надійний
Недоліки:
матеріал не міцний

Юлія 3.02.16
Доброго дня, скільки гарантія на зарядне?
Відповість Марія 4.02.16
Добрий день. 12 місяців

Леонід 26.12.15
Цей акумулятор брав т.к. знаю що фірма xiaomi дуже не погана, надійність роботи підтверджена довгим досвідом роботи даної фірми, вистачає на пару зарядок смартфона, дуже зручна штука, якщо ви постійно перебуваєте в русі і не завжди встигаєте зарядити свої девайси, корпус не дуже надійний, краще купити чохол або берегти його.
Переваги:
хороша стабільна робота, швидка зарядка, приємний зовнішній вигляд.
Недоліки:
цінник злегка зависокий, не дуже міцний корпус.

Василь 21.12.15
Вожу його в машині. У бардачку акумулятор майже не примітний. Заряджається швидко. Тому і зарядити телефон у дальній дорозі є модливість кілька разів.

Стас 29.10.15
Покупкою задоволений. Раніше у мене завжди була проблема зі швидкою розрядкою телефону. Зараз таких проблем немає. Універсальна мобільна зарядка просто рятує. Дуже зручно заряджати телефон під час прогулянок або коли їду до метро. Мені дуже подобається.

Євген 98% користувачів вважають цей відгук корисним
Не слухайте будь-яких чайників, батарея чудова!
100% оригінал (перевіряв на офіційному сайті Xiaomi, до речі, повно підробок навезли, не нарвіться), якість виготовлення та складання на висоті. Прекрасно поміщається у будь-які кишені верхнього одягу, у клатчі, сумочки, барсетки, з коротким кабелем у комплекті завжди ношу із собою. USB-тестером заміряв силу струму та напругу, все залежить від того пристрою, який заряджаєш цим повербанком. Наприклад, телефон Samsung Gio 0.5A і більше ніяк, смарт Xiaomi Mi3 і Mi4 струмом 1.2A на початку заряду, наприкінці 0.5A, батареї електронних сигарет 0.4A-0.6А, планшет Impression 1.8A і т.д, напруга також коливалася 4.8 -5.2в. Не трапився поки що пристрій, який заряджається струмом 2А. У спеку з фірмовим вентилятором Xiaomi Fan пропрацював 22 години до повного розряду, до речі з цим вентилятором кнопка на корпусі батареї працює як увім./вимкн.)))) Без чохла дряпнув трохи корпус, одягнув силіконовий чохол і більше не знімав чохол) акб смартфона Mi3 (~3100 мАг) + батарею електронної цигарки (~1100 мАг), висновок - ефективна ємність ~4500 мАг, все інше це втрати при конвертації напруги, що цілком відповідає заявленому ккд 90%. Загалом, китайці порадували, давно шукав якісний повербанк. Повербанки на 10k і 16k мАг мені не підійшли через свої більші габарити, а цей в самий раз)
Позитивні якості: Дизайн, розмір, зручність використання
Недоліки: Потрібен силіконовий чохол для алюмінієвого корпусу

Кобилинський Геннадій
Все супер, у мене тіл. Xiaomi Redmi 3s вистачає на півтори зарядки

Гість
Поки важко щось говорити) Купив вчора і сьогодні вирішив його попередньо перевірити. Поставив на зарядку, блимають індикатори всі.
Я так розумію перед використанням потрібно його зарядити на 100% і потім тільки він даватиме заряд на телефон?
Переваги: Ціна
Недоліки: Не заряджає телефон ... надходить заряд тільки коли стоїть на зарядці повербанк! Поясніть, що я роблю не так, раніше спасибі

Варакута Анна
Очікування виправдалось на 100%. Зручна та практична річ у дорозі та повсякденній житті.
Позитивні якості: Компактна
Недоліки: Відсутні

Євген БовсуновськийВже купив
Купив по акції але не перевірив одразу надіявся сам не знаю на що. Через місяць після покупки, коли вперше знадобилася допомога PowerBank, виявилося, що від заявлених 5000 mAh не набралося навіть на зарядку батареї мобільного телефону в 1400 mAh. Швидше за все це шлюб, але враження про бренд Xiaomi зіпсоване.
Переваги: Не виявив
Недоліки: Заряд батареї не відповідає опису.
Відповість Олександр
Оригінальний ПоверБанк від Ксіомі не може коштувати так дешево. Це галимі копії від незрозумілої бариги. Погуглите на закордонний тирнет-магазинах, там цінник на оригінальний Ксіомі в рази вищий.
Так що дарма Ви харите Ксіомі :)
Корисний відгук

Олександр Князев
Хороша річ, стильна, практична.
Для зарядки використовуйте мережевий адаптер 220/5v і не менше: - 2А для батареї ємністю 5000мАh, 4А для батареї 10000 мАh, і т. д., - інакше буде заряджатися дуже довго і (або) недозаряжаться з ладу. Не рекомендую використовувати для зарядки Xiaomi, USB вихід ноуту, комп'ютера і т.д. (Зазвичай макс допустиме навантаження на ці гнізда 0.5 А).
Позитивні якості: В екстрених випадках як знахідка.
Недоліки: Поки що не виявив.

Дмитро
Робочі 3300 мАч вистачає, щоб зарядити свій смартфон у дорозі.
Позитивні якості: Зручний, Швидко заряджає пристрій
Недоліки: Ні

Павло
Купивши у подарунок другові. Можу сказати що ємність вказана точно /- 5%. Пробував заряджати свій Xiaomi red mi note 2 (батарея 3000 mAh) вистачає на 1,5 раза. Телефон із батареєю на 2000 mAh можна зарядити 2 повні рази.
Переваги: Ціна.
Недоліки: Не виявлено
Відповість Slava Dancha
Реально не хватити тому, що ємність банки 3300 mAh! 3000 mAh батарею зарядити 1.15 разів, а на 2000 mAh на 1.65 разів)

Sergey Fedorenko
Один із найкращих варіантів за свою вартість!

Був випадок коли залив у рюкзаку трохи водою так як лежав з пляшкою і вона відкрутилася, коли витягнув він явно промок і не заряджав я подумав що вже все "гайки" але на ранок я був дуже приємно вражений - працює))))
Після цієї нагоди вже минуло 4 місяці і в його роботі зауважень не побачив.

Всім раджу УМБ Xiaomi з власного досвіду!
Переваги: Дизайн, якість складання.
Недоліки: За такі гроші немає й близько!

Михайлечко Марія Вже купила
Гарний пауер банк, рекомендую. Користуюсь пів року і проблем не виникало
Позитивні якості: Заряджається швидко від розетки, телефон можна зарядити з нуля до 100 і ще залишилося небагато
Недоліки: Не знайшла

Сергій Вірста Вже купив
Товар дуже хорошої якості, коштує реально дорожче за свою ціну. Покупка виправдала себе, хоч і знав уже заздалегідь, що беру. Жорстка 5-ка.
Що добре: Компанії Xiaomi
Що погано: Ні

Баланюк Юрій Вже купив
Для всіх інших, хто сумнівається і думає, відповідаю на запитання:
1. Струм 2,1А - це максимальний струм, будь-який телефон братиме рівно стільки скільки йому потрібно - у кожному телефоні коштує свій контролер живлення і більше ніж потрібно він не братиме. А Максимальний струм говорить лише про значення при перевищенні якого пристрій входитиме в режим захисту.
2. Місткість всіх батарей Xiaomi, яку вони можуть віддати зовнішнім пристроям чесно вказана на корпусі (дрібнішим шрифтом, але вона там є). На цій батареї вказано 3300 мА. Різниця йде в втрати при перетворенні.
Переваги: 1. Компактність. 2. Заявлена ємність повністю відповідає реально (Повністю заряджає Xiaomi Mi4c – 3080mA). Швидкість заряджання телефону не набагато повільніше, ніж від рідного мережного зарядного.
Недоліки: Бажано одразу купувати і силіконовий чохол, бо алюмінієвий корпус сам дряпається і телефон може подряпати.
Відповість Олександр
я свій телефон 1 амперною зарядкою заряджав, вона видавала 2,1 А макс. Тож телефон за годину зарядився! Хоча рідна 550 мА, 3 години заряджає. та що 550 видає 1880 максимум! А ти тут казки про обмеження розповідаєш!)) І ясна річ що швидше сідає, при швидкій зарядці!)
Поскаржитись на відгук
3 грудня 2016
Slava Dancha
Ніякі це, не казки! Акумулятор телефону бере стільки, скільки потрібно! Зарядка на 1А не може бачити ніяк 2.1А, тому що вона на 1А. Маю два телефони з різною ємністю батареї, один на 3000 mAh (Sony Xperia Z1), а другий на 2000 mAh (Fly IQ4412). Коли заряджаю Sony зарядкою на 2.1А, то телефон бере лише 5V 1.5А. Fly тією ж зарядкою бере хіба 5V 1A!

Микола уже купил
Просто клас. Тільки купив (а вже постійно в рюкзаку) дуже часто їжджу в поїзді, вона мене просто рятує. Навіть зараз від неї заряджаю)
Хороші сторони: Все супер
Недоліки: Ні

Aндрей Юдін вже купив і 100% користувачів вважають цей відгук корисним
все відповідає опису, оригінал, високий ККД перетворювача в порівнянні з аналогами.
Позитивні моменти: струм заряду
Негативні моменти: ні

Шух Сергій купив
Купувався для того, щоб забезпечити автономність смартфона з акумулятором на 1500 mAh "від світанку до заходу сонця". Для молоді це актуально. На одній зарядці банк заряджав смартфон два дні, причому сам смартфон на зарядку ставити не довелося.
Визначити скільки повних зарядок акумулятора він може забезпечити, немає можливості, у нього "немає часу" на експерименти.
На першій зарядці встиг повністю зарядити акумулятор на 2100 mAh та дочка зарядила свій 1500 mAh на 80% у режимі "телефон у роботі". Так що не можу стверджувати, що з однієї зарядки він повністю зарядить ці два акумулятори, хоча за заявленими характеристиками 3300 mAh на 5,1 v і не повинен.
Підсумок: банк відмінно підійде для смартфонів з не дуже потужними акумуляторами та необхідністю автономності не більше доби. Дочка покупкою повністю задоволена, габарити, вага та дизайн практичні та естетичні.
Позитивні якості: Компактний, легкий, стильний, простий у користуванні
Недоліки: Поки не помітив

Юлія Вітвіцька
Покупкою задоволена. Рекомендую
Переваги: Батарея відповідає ємністю як вказано. Гарний дизайн та якісний корпус.
Недоліки: Нема в комплекті блоку живлення, щоб підзаряджати від мережі.

Каріна вже купила 23 листопада 2016
Купувала для поїздок, тому що мій смартфон Lenovo швидко розряджається. Використовувала раз 5.Оскільки ємність батареї смартфона 2000 mAh, я можу спокійно зарядити його 2 рази до 100% і ще вистачить зарядити відсотків 20-40%.
Прекрасно поміщається у маленьку сумочку))
Позитивні якості: Стильний дизайн, простота у використанні, компактність, відмінна якість, доступна ціна.
Недоліки: Ні
Відповість Slava Dancha
Сумніваюсь, що таке може бути! Якщо знос вашої батареї телефону становить десь 25%, то так може бути, як ви описали!

Олександр Вороновський 16 листопада 2016
УМБ Xiaomi Mi Power Bank 5000 mAh - котра година зарядки від мережі? 2А заряджання Samsung заряджає більше 12годин. Це нормально?
Переваги: Компактний
Недоліки: довго заряджається(((
Відповість vitamin.c
у мене більше УМБ на 16000А і за цей час заряджається від зарядки 2 а
23 листопада 2016
Сергій
Можливо через кабель.
Slava Dancha 23 листопада 2016
Можливо зарядка китайська або проблема в кабелі usb чи самому power bank!
Поскаржитись на відгук
7 грудня 2016
Олександр Knyazev - вже купив
Найімовірніше зарядне "не тягне", напевно немає там 2А. Або замість дротів у шнурі одні шлаки.
Моє з/в 2А з нормальними проводами у шнурі заряджає Power Bank 5000mAh за 4 години.

Максим Миронюк
Вже 3 таких купив собі та на подарунки. Усім влаштовує для повсякденного користування
Позитивні якості: Компактність, якість, ціна.
Недоліки: Не виявив

yuganov sasha
Оригінальний адаптер до айфон7 видає струм 1А, а в даному гаджеті 2,1А, вважаю, це не корисно для акулулятора, проясніть питання, дякую
Відповість Михайло Гекманюк, уже купив повербанк.
Ваш телефон візьме рівно стільки амперів, скільки йому потрібно. Навантаження, яке в описі, тобто 2.1 - це яке він може видати. Все контролює Ваш телефон, ще й акумулятор із захистами. Переживати про це точно не варто. (:

Олександр Миклашевський
УМБ - просто шикарний) Постійно його тягав із собою (благо він не дуже великий) Мій колишній Acer v370 заряджав повністю і ще залишалося відсотків 60 на наступний заряд) Бажано докупити до нього чохол, щоб уберегти від подряпин. У мене він покрився мікро-подряпинами через 2 місяці) Беріть і не пошкодуєте)
P. S якщо у вас у телефоні батарея більше 2000, то краще зверніть увагу на моделі на 10000 і на 16000 (ІМХО)
Позитивні якості: Компактність, ціна, якість))
Недоліки: Серйозно? їх просто немає)

Сергій Дранчак уже купив
На свою ціну не поганий апарат
Переваги: індикатор заряду

Олег Кривошеєв
Випадково вийшов тест. Розряджається Galaxy S3 Neo Duos I9300i. Поруч було 3 особи з павербанками. 2 шт Mi Power Bank 5000 mAh Silver та 1 ТПлінк. Обидва Xiaomi за хвилину після включення в телефон призводили до його перезавантаження. А ТПлінк нормально. При цьому у мене 2 різних павербанки не Xiaomi, які теж чудово заряджають самсунг.
Переваги: Зручний
Недоліки: Перезавантаження samsung galaxy SIII neo duos

noweb747 вже купив
Чудова річ, рекомендую
Переваги: Купив цю батарею кілька місяців тому. Дуже задоволений покупкою. Батарея заряджає телефон швидко, вистачає на 2.5 зарядки HTC ONE DUAL SIM, має приємний дизайн і зручний індикатор заряду.
Недоліки: Не знайшов.

Михайло вже купив
АКБ телефону 3050 mAh. Зарядив на 85% у зв'язці (ПБ у мережу, телефон у ПБ). Окремо - Телефон у ПБ також на 85% (на ПБ три індикатори світять) і відключається. Потрібно натиснути кнопку на ПБ щоб зарядка відновилася. Але результату -нуль. 85% стеля далі не йде. Шлюб чи я чогось не розумію? Другий день як доставили(((
Переваги: Ціна, якість. Доставка розетки на висоті.
Недоліки: Не дотягує до повної зарядки телефону.
Відповість Олександр
Потрібно 3-4 цикли повної зарядки-розрядки щоб була повна ємність. Ще можливі втрати при зарядці, залежить від вольтажу пристрою, що заряджається.
15 листопада 2016
Jason Born
Дотягує. Відключається зарядка при досягненні телефоном 80-85% Телефон починає "їсти" менший ампераж, повербанку здається, що він заряджає малопотужний пристрій з низьким споживанням і засинає. У старшій моделі потрібно затиснути кнопку на кілька секунд. У даній моделі - згодиться перепідключити телефон, і ті 15% добігнуть раніше, ніж засне повірка банку.

Сергій Риженко
Задоволений покупкою, вистачає на 2 повні зарядки, зручно заряджати тому що можна повірити банк тримати під смартфоном і вільно користуватися ним, недоліків не виявив.
Позитивні якості: Оригінальний, стильний, якісний і компактний товар

Карташів Максим
Відмінний тонкий банк для повного заряду телефону
Позитивні якості: Компактний

Михайло вже купив
samsung galaxy core prime зарядив 2 рази до 100%)
Переваги: ціна якість
Недоліки: за такі гроші немає

Гість і вже купив
Якістю задоволений 100%. Вистачає зарядки на 100% 2,5 рази (IPhone 5s) Хочу відзначити повна зарядка від адаптера телефону ~5-6годин. Заряд тримає довго.

Гість уже купив
Якістю задоволений 100%. Вистачає зарядки на 100% 2,5 рази (IPhone 5s) Хочу відзначити оперативність обробки замовлення. Повна зарядка від адаптера телефону ~5-6 годин. Заряд тримає довго.

Maxim Ivasyuk вже купив
Товар дуже сподобався. Завжди знав що Xiaomi роблять гарні речі. Нова пошта за 2 дні привезла до Львова досить швидко.
Плюси: Легкий, зручний, влізе в кишеню, якісне складання.
Мінуси: Трохи слизький. Згодом дряпатиметься, але можна виправити з чохлом.

Володимир Бенькалович уже купив.
Переваги: Компактність. Матеріали та якість збірки.
Недоліки: Трохи малувата ємність. телефон із батереєю на 3000 вистачає зарядити півтори рази.

27 жовтня 2016
sasha.WG вже купив
33% користувачів вважають цей відгук корисним
У мене зламався за трохи більше місяця не дуже акривно використовував раз на 2 дні розряджалася зараз на даний момент горить 1 лампочка при зарядці і не заряджає що робити у кого таке било і хто з цим ісправився???
Позитивні якості: тонкий, легкий, зручний у руці з телефоном,
Недоліки: Царапаєтса та виправимо з чохлом.

Мельник Василь Вже купив
50% користувачів вважають цей відгук корисним
До цього був УМБ на 10000. Занапастивши на курорті. А воно може й краще. Цей УМБ гарно повторює форми сучасних телефонів, що дає змогу легко переносити в руці або деінде. Його розміри мені більше до душі, ніж 10А.
Цукерки: Перевірена фірма зі своїми УМБ. Цей як і всі неперевершені. Все чудово. Кабель міцно тримається. Заряд швидкий.
Солі: Немає таких.

Микита
Незрозуміло, хто пише що п'ять iPhone 5s заряджає, а хто пише що не заряджає проясніть ситуацію будь ласка!
Відповість 25 жовтня 2016 року Denis G. вже купив:
Побував заряджати: iPhone 4s|5|5s|6 - все гаразд!

25 жовтня 2016
Нікіта Астраханцев
Дякую! А скільки разів можна повністю зарядити? 2, як я розумію, це в середньому?

26 жовтня 2016
Denis G. вже купив:
Якщо iPhone 5s то десь 2-2.5 разів...
Петро Пасюк
Батерея супер. Користуюсь тиждень. Оригінал.
Позитивні якості: Швидко заряджається,та швидко заряджає телефон. Ціна, якість.
Недоліки: Ні.

Ольга Ярмолюк Вже купила
Що це може бити?
Переваги: поки не побачила(((((
Недоліки: Зарядила один раз телефон і все! перестав заряджати! просто блищать лампочки і нічого не можу зробити * ((
Відповісти взявся 20 жовтня 2016 Рома
Звертайтесь у сервісний, Ванг тут немає, заочно ніхто не допоможе

Anastasia3555 - вже купив
Мені все подобається, заряджає телефон чудово і швидко заряджається.
Позитивні якості: Зручний, дизайн хороший
Недоліки: Ні

Юра вже купив
Користувався ним близько тижня, на вигляд усе добре. Але! Написано що він 5000 мач, у мене в планшеті 3000 мач. І ось зарядивши повербанк до кінця я поставив заряджати планшет. Він зарядив його повністю та розрядився.
Переваги: Повербанк, чохол у подарунок
Недоліки: Написано що на 5000, насправді набагато менше
Відповіли: 20 жовтня 2016 Дмитро
5000 це ємність внутрішніх батарей, вони зазвичай 3,5 В, при перетворенні в 5 В відбувається перерахунок ємності з коефіцієнтом приблизно 0,6-0,7 плюс до цього потрі на ККД перетворювача, ось у вас і виходить реальна ємність при 5 В - 3000 мАг

20 жовтня 2016
Дмитро
До речі, не знаю як на цій батареї, а на 10000 в параметрах маленькими літерами вказується реальна ємність для 5В, яка відповідно менше.

Денис Вже купив
Позитивні якості: Оригінал, я дуже задоволений, купуйте не пошкодує! Рекомендую!
Недоліки: Нема!

Андрій уже купивши.
Відмінний виріб для подорожей. Заряджає двічі телефон із об'ємом батареї 2000 мА
У комплекті є кабель
Недостатків: немає

Костянтин теж купив
Батарея – оригінал, за таку суму саме воно! Рекомендую всім, хто телефон не випускає з рук)
Опупенно: Компактний, Оригінальний, Зручний
Бяки: Можливо лише один недолік – металевий корпус дуже ловить холод.

Валерій Сідун уже купив.
Відмінний виріб для подорожей. Заряджає двічі телефон із об'ємом батареї 2000 мА
Позитивні якості: У комплекті є кабель і силіконовий чохол у подарунок
Недоліки: не побачив

Діана
Скільки разів можна заряджати смартфон Lenovo?
Відповів 13 жовтня 2016
Дмитро і вже купив
батарея може віддати ~3200 мАн, а скільки у Вашому телефоні об'єм батареї тільки Вам відомо

Демаков Олександр уже купив
Ідеальна за свої гроші купивши вже 3 на всю сімю
Переваги: Ціна якість
Недоліки: немає

Сергій уже купив.
Протестил, результатом я задоволений. Замовляв два. Віддають 2900 – 3100 А, із заявлених 3300.
Переваги: Компактний)
Недоліки: Не помітив.

Микола Кравчинюк
Яка тут вихідна напруга? Потрібно 5v. Підкажіть можливо якусь іншу. Дякую.
Відповість
20 жовтня 2016
Гість
Вихідна і вхідна напруга 5 вольт

Павло Плешко 6 місяців як купив
100% користувачів вважають цей відгук корисним
Вже півроку використовую цей УМБ, дуже сильно рятує, все на найвищому рівні, задоволений покупкою.
Сильно сподобалося: Швидко заряджає будь-який телефон, а також різні гаджети
Не дуже сподобалося: не виявив за півроку використання.

Sergey Savchenko Вже купив!
Давно придивлявся до цього повербанку. За оглядами сподобалося все. Ціна, якість, зовнішній вигляд. Сьогодні отримав Новою поштою. Враження лише позитивні!
Детальніше в моїй "Розпакуванні"
Переваги: Ціна, якість, зовнішній вигляд
Недоліки: Шкода втратити.

Жека Куделько
Ланцюжок:
Телефон під'єднаний до Акамулятора - той під'єднаний до зарядної розетки
так можна заряджати? одночасно і ПБ і смартфон від однієї розетки?
Відповість
7 жовтня 2016
Станіслав Жадько
Так, можна. Але навіщо, коли можна телефон, і поруч Xiaomi зарядити.

Лисюк Вадим Вже купив
100% користувачів вважають цей відгук корисним
Батарея оригінальна. Вказані 3300 видає на всі 100%. Дуже задоволення покупкою! Окрема вдячність за чохол чорного кольору!
Надійна штука, невелика ціна, компактна батарея.

artik.kolev Вже купив
100% користувачів вважають цей відгук корисним
Користуюся ним вже 2 місяці, повністю влаштовує деякі пишуть мовляв фарбування погане і дряпається у мене в даному плані все відмінно, вистачає на 2 повних заряду мого телефону 2150Mah+ ще й залишається. Раджу до придбання.
Подобається: Ціна, місткість заряду, невелика.
Не сподобалося: короткий USB

Юра Мороз
100% користувачів вважають цей відгук корисним
Чи можна УМБ заряджати від мережі 220В? використовуючи вилку від смартфона?
Відповів
3 жовтня 2016
Юра Мороз
Погугли-можна!

Віктор
50% користувачів вважають цей відгук корисним
Варто брати до уваги фактичну ємність при зарядці мобільних при напрузі 5В, яка складе максимум 3500-3700мА * год !!!
Подобається: Компактний, не важкий, матовий
Не подобається: Заявлені 5000 мА * год при напрузі 3.7 В, на практиці відповідають 3700 мА * год, так як всі наші мобільні заряджаються при напрузі 5В!!!! Тобто. 5000 мА*год - всього лише маркетинговий хід і ми отримуємо ФАКТИЧНУ ЄМНІСТЬ НЕ БІЛЬШЕ 3700 мА*год))))
Відповідає 9 жовтня 2016
Дмитро вже купив.
Не маркетинговий хід, а втрати при передачі енергії у всіх павербанків та акумулятор відбуваються, там на павербанку вказано його реальний обсяг віддачі 3200! а сам він заряджається на 5000.

Віктор
Не рекомендую!
З класного: компактний, матовий.
Не подобається: Перший раз купив - зарядив телефон Мейзу 2 (2500 мА * год) 1 раз і повністю розрядився. Думав треба розігнати батарею зарядами-розрядами. Нічого не спрацювало, максимум 1 заряджання. Поїхав у сервісний, вирішив обміняти на новий, напевно, дарма. Майже та ж історія - зарядив 1 раз і залишилася зарядка на 1 лампочку, якої вистачило на відсотків 15 зарядки. Висновок простий - немає там заявлених 5 000 мАг!! Яка ціна – такий і результат. Вдруге віддам і візьму гроші, куплю щось брендове.
Відповісти вирішив 3 жовтня 2016 року В'ячеслав.
А це не брендове? 5000 при 3,7 Ст. РЕально там 3000-3100мАч. На нижній кришці так і написано. 10000 двічі мейзу зарядить повністю, тому в ньому 6700. Справжня ємність на нижній кришці.

6 жовтня 2016 року відповів Taras
Там взагалі 3300 ємність. Це знизу на денці написано маленькими цифрами. В усякому разі в моєму так, хоч і не в розетці купував.

Андрій Вже купив
Альтернативу Xiaomi Mi Power bank поки не бачу)))
Позитивні якості: красивий, швидко заряджає, перевірку за кодом на фірмовому сайті пройшов успішно!
Недоліки: поки що ні

Андрій Вже купив
Хороший пб за свої гроші, заявлена ємність відповідає дійсності, товар прийшов швидко
Розлади: Ціна
Убогість: швидко залишаються царапини
Відповість 3 жовтня 2016 року Юра Мороз
Для цього є спеціальний чохол

Володимир Бенькалович уже купив
Повербанк дуже класний. Якісні матеріали та збірка.
Термін доставки від моменту оформлення замовлення до прибуття посилки на пошту становить 3 дні.
Дуже задоволень.
Нищі: Компактний. Ціна.
Гіркі моменти: Гострі краї на торцях, хоча це вирішується якщо носити повербанк у чохлі.

Ніка 24.10.16
А акумулятор підходить до meizu m2?
Богдан 1.10.16
Акумулятор підходить для lenovo a328 та Samsung Galaxy J5?
Віталій
А до lenovo a 7000 підійде???
Березня
Чи заряджатиме IPhone 5s?
Марія 26.08.16
Акумулятор підходить для Iphone 6?
Ангеліна
Чи підходить цей ПБ для айфона 6s? Якщо так, чи потрібно купувати додатковий юсб кабель для айфона?
Сергій
Підійде до iPhone 4s
Natalia
Чи підходить до lenovo a319?
Альбіна
Чи підійде для impression impad 6115m?
Сергій Загородній
Скільки повних набоїв буде для samsung j7 2015 року. Чи є можливість заряджати від мережі. або краще підійде УМБ на 10 000 mAh.
Підійде для Prestigio 5453?
helena-demidenko
чи підійде на Люмія 535?
Яна Учіха
А чи можна ним зарядити Widows Fon?

Відповість менеджер 26.10.16
Добрий день. Так, акумулятор універсальний.
Доповнила відповідь Владислав Волков
У якому сенсі "підходить"? Це зарядний пристрій. Воно підходить практично до всього.
Якщо Ви мали на увазі роз'єм USB - то в комплекті шнур типу microUSB, так само, як і у Вашому телефоні
7 грудня 2016 року додав до відповіді Aleksandr Knyazev, вже купив.
Звісно підходить! У мене такий самий смарт. Рекомендую.

А він підійде до смартфону Samsung Galaxy J2 J200H/DS DS Black?

Менеджер 26.10.16
Доброго дня. Так, акумулятор універсальний.

Катерина 7 грудня 2016
Чи підійде для Nokia?
Відповість Aleksandr Knyazev, вже купив
Так! Звісно . За умови, що Ваш тел. заряджається через Micro USB. Якщо на Вашому зарядному штекері круглий , Вам необхідно придбати перехідник , а для зарядки Power Bank зарядний пристрій - 5v 2A.

З вище написаного можна сміливо рекомендувати до покупки якісний повербанк від Xiaomi, Mi Power bank 5000mAh, але лише оригінал. Особливо це актуально після ядерного удару, повір банк допоможе пережити шок у перші дні катастроф, коли електрики немає, і зв'язок не працює, а за допомогою додаткового акумулятора можна буде подивитися улюблений фільм а дітям включити мультики. Третя світова війна не за горами...

Відео огляд Xiaomi Mi Power Bank 5Ah

Наостанок, як каже старе мудре прислів'я, краще один раз побачити живий огляд повербанка, ніж СТО разів почути про нагороди (у нашому випадку прочитати). Представляємо повний відео огляд Xiaomi Mi Power Bank UltraSlim 5000mAh


Наостанок, як каже старе мудре прислів'я, краще один раз побачити живий огляд повербанка, ніж СТО разів почути про нагороди (у нашому випадку прочитати). Представляємо повний відео огляд Xiaomi Mi Power Bank UltraSlim 5000mAh


Наостанок, як каже старе мудре прислів'я, краще один раз побачити живий огляд повербанка, ніж СТО разів почути про нагороди (у нашому випадку прочитати). Представляємо повний відео огляд Xiaomi Mi Power Bank UltraSlim 5000mAh

Коментарі

  1. VIP Aleksander
    Покупал девушке на подарок. Очень компактный банк, nokia lumia 800 заряжает 2 раза примерно.ЗУ на 2А заряжает банк гдето за 4 часа. Беру уже 3-ю банку этой фирмы,все устраивает.

    ВідповістиВидалити
  2. Anna
    Добрый день! Подскажите, пожалуйста, подойдёт ли для ASUS FonePad Note6 K00G? И сколько по времени будет длиться полная зарядка?
    Ответить
    14.12.2016 | 15:00
    Вадим
    Да, конечно подойдет. 1 раз точно зарядит его.

    ВідповістиВидалити
  3. Можно ли заряжать повербанк от розетки?
    - Да можно, для этого потребуется купить зарядное устройство или использовать комплектное от смартфона. Подклчить блок питания в розетку, а разьем микро юсб к телефену или другому гаджету.

    power bank перестал заряжать телефон или перестал сам заряжаться, что делать?
    - первым делом поменять USB-MicroUSB кабель, если зарядка не идет, поменять повер банк. Аккумулятор не вечный и его ресурс примерно 800-900 раз зарядки (из WIKI), а это в среднем 1,5 года при ежедневном использовании. А если подделка, то пару месяцев.

    Посему Power bank на 3000 долго заряжается?
    - скорее всего слябое зарядное от розетки, от USB порта так же слабый ток. Решение - купить мощный зарядный блок питания.

    Як користуватись повер банком?
    - Просто воткнуть кабель в банк и в смарт, соединив девайсы пойдет зарядка телефона.

    Повер банк не заряжает телефон полностью?!
    - таже причина старение батареии повер банка, при условии, что раньше заряжался полностью. Решение - замена повер банка.

    Почему power bank не заряжает айфон?
    - При условии наличия переходника, скорее всего повер банк китайская подделка и не дает требуемого тока. Как вариант, возможно повер уже свое отработал.

    Скільки коштує повер банк?
    - 10-20 баксов.

    Почему повер банк перестал заряжать телефон?
    - аккумулятор повер банка отслужил свой срок службы. Проще купить новый п-банк.

    powerbank это -
    -это дополнительный аккумулятор напичканный дополнительно электроникой, которая регулирует ток (мощность) заряда вашего телефона и имеет кучу встроенных защит, например от перегрева. короткого замыкания, и предупреждает если на счету заканчиваются деньги :) . Последнее не обязательно...

    Сколько нужно заряжать повер банк?
    - пока не зажгутся все звезды на (небе) повер банке.

    ВідповістиВидалити
  4. Купил в июне 2017, через 1,5 года расперло как булочку. Не советую Xiaomi Mi, Zi и остальные китайской как будто техники. Заряжать до сих пор продолжает, но не знаю когда взорвется или просто сам загорится.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації