Blogspot blogger проблема вирішена

Blogspot blogger проблема контент фото

Опублікований блог повністю зникає є відповідь?
Я вчора годинами працював над своїм дописом у блозі, і опублікував це (абсолютно впевнений у цьому). Сьогодні не залишається жодного сліду в публікації блогу, і вона повністю зникла. Що я можу зробити?

Відповідь спеціаліста:

Експерт з платинових виробів

Привіт, Джордж ..

1. Чи можете ви передати URL-адресу в блог, що містить публікацію з проблемами?

2. У вас є кілька облікових записів Google? 
Переконайтеся, що ви ввійшли з правильним обліковим записом:  https://support.google.com/blogger/answer/7635125?hl=uk&ref_topic=3339243

3. У вас є кілька блогів? 
Переконайтесь, що ви вибрали правильний блог на вкладці випадаючого списку блогу (угорі зліва):  https://support.google.com/blogger/answer/1623800?hl=uk&ref_topic=3339243

4. Інакше спробуйте перевірити історію веб-браузера та побачити, чи є якісь сліди ваших повідомлень - кешовані вашим веб-браузером.

Моя відповідь користувача з України:

У мене з Фаерфокс в новому інтерфейсі Блоггер почали зникали частка контенту в кінці і частково фото. Дякуючи вашій пораді перевірив через інший браузер Інтернет Експлорер - і на диво все правильно працює, все гарно, нічого не пропадає в новому блоггер. Висновок проблема була в браузері. 

Коментарі

  1. Як що створити сайт на платформі блогспот, то перші місяці буде заблоковано контент для видачі в пошукові системи. Ті "жуки" з гугл на рівні сервера блокують - є там таємні налаштування для так званої "пісочниці". Словом Робот.тхт на блогспоте налаштовано на видачу, а реально Гугл блокує сайт - коротше така подвійна гра і навіть після виходу з піску, сайт блогспота буде фільтруватися на нижчі позиції.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації