Новини: Гугл АдСенс та ПриватБанк

Ще в 2012 році в кабінеті онлайн Приват24, ПриватБанк переводив у готівку чеки Google за три дні з моменту вступу. Але, настав 2013 рік і правила змінилися. Тепер усе дуже довго. Якщо роком раніше ПриватБанк отримуючи чек поштою, відразу переводив гроші на картку Visa, причому не було залежності Євро - Гривня, то зараз чек відсилають закордон в банк емітент і тільки після його підтвердження переводять у готівку чек Google. Але й тут виник маленький казус.

Якщо у Вас гривнева картка, то обов'язково потрібно відкривати рахунок в Євро. Добре, що в Приват24 є можливість безкоштовно відкрити віртуальну картку в євро-валюті, а вже з неї перевести євро в гривню. Але й тут не все гладко. Я відкривав віртуальну євро-карту по плану час відведеної доби проте вийшло близько тижня. Оскільки після листування з операторами онлайн допомоги вони жодного разу не вирішили проблему, рахунок просто не відкривався. Коли набридло листування, я пішов іншим шляхом меню Приват24 і рахунок відкрив за пару хвилин.

Після того як чек доставили поштою в ПриватБанк, на сайті в умовах вказувався термін переведення в готівку 3 тижні. Через три тижні зайшовши за грошима, побачив термін вже один місяць і внизу посилання говорить, що термін переведення в готівку може бути збільшений. На скільки – не відомо. Думаю, тепер це займає ті ж три місяці, що і через звичайне відділення банку.

Є звичайно різниця, у відділенні ПриваБанку вперше коли звернувся переводити в готівку чек від Google, мене розводили на відкриття картки в євро-валюті ціною в 10 євро і терміном виконання переведення в готівку в три місяці. Зрозуміло вдома, через інтернет в системі Приват24 я переводив у готівку без євро-карти за три дні з євро-чека Google на гривневу карту без мороки і термінів :). Але це був 2012 рік. Крамниця накрилася. Ось шалена думка прийшла, а що якщо переводити в готівку чеки Google в Офшорі, за підрахунками щомісячні надходження повинні бути від 500 євро, що б не накладно було оплачувати обслуговування рахунку. Це вирішує залежність (по-доброму), та й від держави в цілому. Мало куди мені заманеться переїхати, раптом поїду до Тайланду. Я там ніколи не був, але все ж таки, може...

Альтернатива виведення грошей за чеками Google AdSense:

epayservices.com - потрібні фотокопії цивільного паспорта та закордонного паспорта.

Ощадбанк – філії по всій Україні.

Райффайзен Банк Аваль – філії по всій Україні
(Є можливість "залетіти" на комісію банку емітента в десятки євро).

upd. Прийшли гроші на віртуальний рахунок у Приват24, на все про все
  пішло 1,5 місяці. Це не три місяці, але вже довго.

upd. Офшор теж накрився мідним тазом, у світлі останніх подій на Кіпрі.

upd. Комісія переведення в готівку чека в Приватбанку мінімум 8 EUR. Якщо сума пристойна, тоді точна ставка буде такою: 6 євро+3% від суми.
У доларах перевести в готівку чек до 1000 USD обійдеться мінімум в 3 USD.

upd. Хороші новини: з 15 квітня Google Адсенс почав робити оплату на рахунок-картку банку в доларах США. Це означає, що вебмайстру протягом 3-5 днів можна отримати зароблені гроші за рекламу. У цьому сума витрат за переказ у системі грошей мінімальна. Для цього достатньо відкрити пластикову картку для виплат у $ США, гроші приходитимуть з-за кордону за системою SWIFT. SWIFT код можна дізнатися у вашому банку, наприклад, через інтернет банкіг. В обліковому записі Google AdSense потрібно вибрати спосіб оплати як банківський переказ, вказати банк отримувача, SWIFT код та за потребою банк-кореспонден.

Відгук про Google Адсенс: Сьогодні, 23 травня, отримав від Google гроші на картку. Це казка в порівнянні з тим, що було раніше. Судіть самі, ще вчора гроші були в акаунті Адсенс. Вранці зайшов в аккаунт - виявляється Google вже відправив гроші. О 10:59 за місцевим часом прийшла СМС від мого банку гроші "вдома". Часом зайняло менше доби (раніше близько 2 місяців). Так довго заробляв ці гроші і так швидко одержав.


Здрастуйте, Дмитре!

Якщо Ви заробляєте гроші на показі контекстної реклами від Google, це лист для Вас.

Google AdSense почав виплачувати гроші прямо на карти: «Ми більше не надсилаємо чеки до країн, де виплати AdSense можна отримати за допомогою банківських переказів. Другий спосіб більш оперативний і ефективний, а також не шкодить довкіллю».

У зв'язку з цим ПриватБанк з 15 січня закриває послугу з переведення в готівку чеків Google в Приват24. Ви можете отримати виплати від Google через SWIFT-платежі – це набагато зручніше.
картинка
Як налаштувати отримання платежів на картку

Крок 1. На сайті Google AdSense перейдіть в меню «Платежі» > «Параметри платежів».
Крок 2. У вікні виберіть «Банківський переказ на рахунок».
Крок 3. Заповніть поля як на цьому знімку.

Жодних додаткових комісій!

Зарахування та зняття грошей за стандартними тарифами Вашої картки
 
Зарахування Зняття готівки
Карта «Універсальна» та поточний рахунок фізичної особи – без комісії.
На картку для виплат – 0,5% від суми зарахування З картки «Універсальна» та поточного рахунку фізичної особи – 1% від суми зняття.
З Картки для виплат – без комісії
Після зарахування грошей на картку Ви отримуєте електронну пошту з результатами платежу.

Поширені запитання

1. Як скасувати чек Google на Google AdSense?
Необхідно перейти за посиланням і як причину скасування чека вказати: «Проблема з переведенням у готівку чека в моїй країні».

2. Як відбувається зарахування грошей на картку?
Платіж зараховується автоматично протягом 5 хвилин.

3. Якою має бути валюта Вашої картки?
Для автоматичного зарахування SWIFT-платежів рекомендуємо вказувати в реквізитах, що надаються відправнику, карту у валюті платежу.

4. Куди звертатися з питаннями щодо SWIFT-платежів?
На спеціальну лінію підтримки для одержувачів SWIFT-платежів:
тел. 092 900 00 04, е-mail: swift@privatbank.ua

З повагою, ПриватБанк

Теги інфо: виведення грошей з Google Adsense, Приват24, ПриватБанк, переведення в готівку чеків адсенс, інкасо чека, як перевести в готівку чек, комісія %, прямий переказ на карту рахунок в Україні.

Коментарі

  1. Забавно Google рекламу настраивает или не даёт настроить:
    Изменить тип объявления

    Тип объявления будет по возможности применен к выбранным рекламным блокам.

    Только текстовые объявления

    Текстовые и медийные объявления

    Только медийные объявления

    Применить тип объявления

    Отменить

    В настройках я указал только тест, а показывается только серийная. Да и вы сами можете убедиться на этом сайте.

    Вывод такой, теперь издатель на этот пул настройки никак не влияет.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації