Огляд телефону Note 8 – смартфон з майбутнього

ОГЛЯД Note 8 - НАШ ВИСНОВОК 



Note 8 має найкращий великий дисплей на смартфоні та продовжує отримувати якісні відгуки про великий телефон Samsung, який запам'ятався минулого року. Він має розширений 6,3-дюймовий дисплей Infinity, швидшу 6-гігабайтну оперативну пам'ять і дві визначні задні камери, які становлять одні з найдорожчих компонентів телефону. Просто не чекайте рекордного терміну служби від акумулятора за середнього розміру батареї, яка спокійно витримує режим для ігор. Це дійсно найкращий великий телефон, який ви можете купити, якщо зможете впоратися з величезними розмірами та однаково величезною ціною.

За

«Infinity Display» відмінно
Краща камера Samsung x2
Швидкий с 6 ГБ ОЗУ

Проти

«Шалено» дорого
Час автономної роботи
Слабкий динамік

Наш огляд Samsung Galaxy Note 8 було оновлено, щоб відобразити той факт, що найкращий колір телефону Deep Sea Blue виходить 16 листопада, саме до чорних п'ятниць. Не чекайте оновлення Android Oreo до початку 2018 року. Ми також додали характеристики Note 8 для порівняння з даними Google Pixel XL.

Galaxy Note 8 є найбільшим переосмисленням найкращих смартфонів Samsung для підвищення продуктивності та більш ніж достатнім для усунення основних помилок згаданого Note 7. Це мега-розмір винуватця.

Переглянути всі пропозиції Samsung Galaxy Note 8 - немає

Ми протестували Note 8 протягом кількох тижнів, і це переконало нас: це справжня редизайн не лише серії Note, а й середнього смартфона від верху до низу, від краю до краю та задньої камери, гарної задньої камери. На задній панелі тепер дві камери, перші для флагманського смартфона Samsung. Вони створюють блискучі портретні фотографії, і ви можете редагувати глибину кадру після знімка.

Стілус S Pen повертається, і для роботи він має більший 6,3-дюймовий дисплей Infinity – але такий, який не збільшує розміри реального телефону надто сильно. Note 8 сприймається як велике, без полів скляне полотно для важливих рукописних нотаток та шедеврів-каракулів.

Навіщо купувати його замість 6.2-дюймової Galaxy S8 Plus? Додаткова десята частина дюйма незначна і не має значення, але шанувальники Note обожнюють функціональність S Pen і її квадратнішу форму, користувачі отримують вигоду від 6 ГБ оперативної пам'яті. Нам сподобалася чудова дво-лінзова камера, приклади наших тестів - нижче.

Це найпотужніший телефон Samsung. Однак, він коштує вам в три дорого. Це занадто багато для більшості - за це технічно найкращий Samsung, але не найкращий з усіх. Вам знадобиться чохол на Note 8, щоб впевнено тримати цього громіздкого скляного звіра та дві руки, щоб керувати ним.

Великий екран також досягається за рахунок відсутності овальної форми кнопки та датчика відбитків пальців, як на Note 7. Він зник. Екранна кнопка, яка замінює його, відмінно працює, але датчик відбитків пальців тепер розташований на задній панелі пристрою і не по центру – це неправильний хід у класичному дизайні, а альтернативний сканер райдужної оболонки ока не завжди спрацьовує, коли ви хочете розблокувати телефон.

Якщо ціна Note 8 висока. Коли вам потрібні найкращі у своєму класі специфікації, одна з найсучасніших камер, приголомшливий дисплей та спрощена багатозадачність на телефоні, ви дійсно платитимете за них. Note 8 коштує більше, ніж S8 Plus, хоча якщо ви збираєтеся витратити багато грошей на пристрій, який ви використовуєте кожен день, ви також можете купити всі девайси.

Насамперед кожного покупця цікавить питання – а чи зможу я користуватися смартфоном однією рукою?! Скоріше так ніж ні.

Новий Google Pixel 2 і Pixel 2 XL є найбільшими конкурентами Samsung Galaxy Note 8. Вони вже працюють під керуванням Android Oreo, камера Google трохи краща, але, на нашу думку, кольори екрану гірші. Google Pixel 2 XL також має проблеми із записом на екрані. 3 листопада Apple випустила абсолютно новий iPhone X з безмежним дисплеєм, розпізнаванням облич та однаковою ціною, але для цього потрібно переключення з Android на iOS 11.

Note 8 представлений у вищій лінійці з великим екраном, великою потужністю, великою ціною ринку, як ми покажемо в нашому повному огляді.

Ціна та дата виходу

У $ 929 це найдорожчий телефон, який ви купите. Випущений 15 вересня у США та Великій Британії, 22 вересня в Австралії. Дата виходу Galaxy Note 8 була п'ятниця, 15 вересня у США та Великобританії, у той час як Австралія 22 вересня. Його легко купити і доступний у продажу, на відміну від новітнього смартфона Apple.

Найкраща ціна, яку ми можемо знайти, – на Amazon US за 898 доларів, eBay за 749 доларів. Хороша новина: ви вже можете знайти пропозиції Galaxy Note 8 у США, а також у Великій Британії. На старті в США він поставляється або з безкоштовною камерою Gear 360, або з карткою пам'яті 128 ГБ, та зі швидким бездротовим зарядним пристроєм. Ми очікуємо на подібні повторні пропозиції.

У Великобританії халява була док-станцією DeX, і є версія із двома SIM-картами. Best Buy також пропонує 150 доларів з телефону, а T-Mobile пропонує знижку в $200 через пропозицію Samsung Pay та навантаження безкоштовний планшет Samsung.

Дизайн і його зовнішність

6.3-дюймовий Infinity Display визначає зовнішній вигляд Note
Але це на 9 мм вище, ніж у будь-якого телефону, Note – це новий великий
Водонепроникність до 1,5 м протягом 30 хвилин
Найкращий колір, Deep Sea Blue, з'явиться пізніше
Note 8 максимізують подвійні вигнуті краї Samsung і майже безрозмірний дисплей Infinity настільки, що цей телефон виглядає як міні-планшет з майбутнього. Він вражає, великий і важкий - на 9 мм вище, ніж у будь-якого попереднього телефону Note і вагою 195g.

Розтягування пальцями можливе, якщо ви маєте велику руку. Його широкий 6,3-дюймовий дисплей – тепер без фізичної кнопки будинок (до додому) – має нечуване співвідношення у 83% екрану до корпусу. Для порівняння у iPhone ставлення екрану до корпусу 67%. Це набагато менше серед таких великих телефонів, принаймні до тих пір, поки не прийде iPhone 8, щоб змінити все.

Samsung продовжує домінувати, випускаючи телефони з найкращим дисплеєм у світі кожні шість місяців. У нього максимальна яскравість, роздільна здатність 3K з Mobile HDR Premium і ширша кольорова гама, важко конкурувати будь-кому ще. До того ж, завжди включений дисплей продовжує залишатися привабливою функцією в смартфоні.

Верх, що світиться, весь екран Note 8, схоже, що ми носимо шматок світла, коли виходимо з дому. Це набагато краще, ніж дисплей Pixel 2 і Pixel 2 XL, найбільший недолік Google.

Вся поверхня світиться безперешкодною інформацією - поки ви не впустите і не зламаєте його, доведеться вам бути особливо обережним, оскільки весь телефон оповитий склом, обгорнутим навколо алюмінієвої рами. У поєднанні з його розмірами це робить його одним із слизьких смартфонів.

Більшість часу, використовуючи цей телефон голим (без чохла), ми перевірили кілька варіантів Note 8 в чохлі і миттєво відчули себе впевненіше, несучи його. Навіщо? Додана чіпка хватка (і спокій) дозволила нам керувати смаротом однією рукою, тоді як із чистим скляним тілом ми постійно боролися через високі та широкі розміри. Вибачте - вам знадобиться чохол із цим телефоном.

Вибір кольорів на Note 8 дуже малий. Він поставляється в приглушених тонах Midnight Black і Orchid Grey, тоді як кольори Maple Gold та Deep Sea Blue будуть випущені в інших регіонах, які, швидше за все, вийдуть пізніше цього року або на початку наступного року. Samsung, оновлює свої телефони новими квітами лише через кілька місяців, на превеликий жаль відданих фанів.

Ви також не почуєте кращого звуку з Note 8. Це мультимедійна електростанція візуально, але її нижній динамік все ще змушує затискати нижню частину телефону, тоді можна отримати хороший звук. Samsung ще не випустила двох фронтальних акустик, таких як Sony Xperia XZ Premium, або звук Hi-Fi, що настроюється, такий як LG V30. Може бути почуємо у наступному році.

Note 8 - це водонепроникність IP68, тому він може витримувати до 1,5 м під водою протягом 30 хвилин і використовує новий стандарт USB-C. Обидва є новими перевагами для більшості шанувальників Note. Датчик відбитків пальців також перемістився. Датчик відбитків пальців трохи покращено. Він знаходиться далі від камери та сенсора ніж у S8 та S8 Plus.

Сканер Iris та розблокування з камери обличчя є поганими альтернативами. Ми ненавидимо датчик відбитків пальців на Galaxy Note 8, як і на S8 та S8 Plus. Можливо, трохи менше, але нам, як і раніше, не подобається його косе заднє місце з тієї ж причини: ми сліпо мачаємо надто близько розташованою дволінзовою камерою. Розблокувати телефон справді складно.

Що покращало - хоч трохи? Зрушений датчик відбитків пальців та вирівняна по центру камера знаходяться на відстані кількох міліметрів один від одного. Samsung розумно перемістив око спалаху і серцевого ритму між датчиком (який вимагає відбитка пальця) і камерою (яка завжди отримує плями відбитків пальців при використанні сенсора). Цей вбудований монітор серцевого ритму, який все вже забули, все ще існує на телефонах Samsung, тепер знову присутній.

Альтернативи розблокування Samsung не працюють так, як рекламуються. Розблокування з камери по обличчю виявилося небезпечним, настільки, що ми навіть не пропонуємо його використовувати. І поки ви не обдурите сканер ірисової діафрагми, він не дізнається, що ви носите сонцезахисні окуляри, або гуляєте та тримаєте телефон на неправильній відстані.

Іронія полягає в тому, що у нас є телефон, який виглядає так, начебто він виходить з майбутнього, але він був розроблений з датчиком відбитків пальців, який став ідіомою помилки у дизайні смартфонів. Samsung може виправити цю проблему за допомогою вбудованого в скляну панель датчика відбитків пальців, але технологія ще не готова. Зачекайте, що це буде велике рекламне оголошення для Galaxy S9 або Note 9 - будь ласка, ви тільки не забудьте показати своє здивування.

S Pen повний нових і старих фічок

Легко підписати документи та написати прямо на скріншотах.
Розширення нотаток із зручними заставками
Живі повідомлення, GIF Capture додають задоволення та продуктивності цього інструменту
У світі є два типи людей: ті, хто використовуватиме S Pen з Note, і ті, хто думає, я збираюся використовувати його, але перестануть виймати його зі своєї кобури приблизно через тиждень. Це схоже на бажання кожного мати про запас - у вас є лише гарні наміри, коли ви вирішили купити його.

Тим не менш, будь-хто, хто користується S Pen, поверне витрачені гроші від Note 8. Ми наприклад, підписали контракт минулого тижня без необхідності роздруковувати або сканувати його - насправді нам навіть не довелося залишати додаток електронної пошти. Ми також записали рукописні нотатки та зробили скріншоти, які змогли одразу розмітити.

Плюс S Pen також відмінно підходить для ескізів із більш ніж 4096 рівнями чутливості до тиску.

Ці функції, зазвичай доступні для планшетів ПРО-рівня та комп'ютерів 2-в-1, також зручні на телефоні. Зрештою, найкращий девайс для нотаток – це той, який перебуває з вами весь час.

Часті нотатки сподобаються з функцією заставки на екрані, яка дозволяє записувати нотатки білим чорнилом на вимкненому чорному екрані, як тільки ви виштовхуєте S Pen. Заключні записки, введені з Note 7, дозволяють записувати свої думки, не відкриваючи спочатку телефон.

Note 7 також дебютувало з функціями S Pen, такими як GIF Capture та Translate, але вони будуть новими для більшості користувачів Note 8. І новинкою в Note 8 є здатність записувати «Живі повідомлення», створюючи яскраві анімації, які ви можете надіслати будь-кому в формі GIF.

S Pen дозволяє пропустити кілька архаїчних кроків – наприклад, друк, пошук ручки та сканування документа – Note 8 доведеться переплатити 105 доларів за аналогічний розмір S8 Plus, якщо ви не можете знайти хорошу ціну.

Характеристики і потужність процесорів

Неможливо уповільнити роботу завдяки новій 6 ГБ оперативної пам'яті
Чіп Snapdragon 835 працює швидко. Чіп Exynos працює швидше
64 ГБ, але включає слот для карт microSD для додаткового зберігання
Galaxy Note 8 - це найшвидший телефон Samsung, який ви можете купити завдяки своїм внутрішнім специфікаціям, включаючи нові 6 ГБ оперативної пам'яті і новітній чипсет Qualcomm Snapdragon 835.


Коментарі

Популярні публікації