Скільки хвилин записати відео на смартфон

Скільки хвилин відео записати годин зняти на смартфон
Скільки хвилин записати відео
Зараз багато хто захопився відео зйомкою роликів і на ютуб і просто в особисту колекцію. А коли відеороликів стає досить багато, виникає питання, а скільки хвилин чи годин відео можна записати на смартфон із тією чи іншою картою пам'яті.


Так ось, для розрахунку не потрібно шукати по інтернету, достатньо на вашому смартфоні провести тестовий запис довжиною в одну хвилину. Після закінчення запису зайдіть через файловий менеджер до галереї, папка DCIM > Camera і перегляньте розмір збереженого файлу.

Виходячи з отриманої інформації не складно підрахувати, скільки хвилин або навіть годин можна буде зняти на вашому смартфоні. У мене вийшла така морква картина, 1 хвилина = 171 Mb, карта пам'яті на 8 Gb, насправді є 7.22 Gb. Поділивши розмір доступного вільного простору карти пам'яті на 171 Мб отримав 42 хвилини відеозапису на смартфон.

Такими розрахунками можна підрахувати скільки хвилин відео влізе в картку пам'яті на будь-якому смартфоні, незалежно від марки та виробника. Це на той випадок, якщо ви не знаєте можливості відеокамери на смартфоні.

Коментарі

Дописати коментар

Популярні публікації