Який смартфон має найбільше оперативної пам'яті

Какой смартфон має більше всього оперативної памʼяти

 Який смартфон має найбільше оперативної пам'яті

  Ви любите собачок? Дозвольте запитати, а за що? Напевно за зуби, та й лапи з хвостом теж. А уявіть собі, що у собаки всього два або чотири зубики. Вам це точно не сподобається. Так і у смартфонів зазвичай по 2-4 Гб оперативної пам'яті. Саме порівнюючи смартфони з собаками виходить, що у сучасних смартпсів всього на всього по пару зубів. А ось у кого їх цілих 12 Гб читайте далі.

Кажуть, не пощастить, якщо лисий кіт дорогу перейде. Виробники досі випускають виродків з оперативною оперативністю на борту в 2-4 Гб. Samsung вирішив виділитися і випустив смартфон із цілими аж 12 гігабайтами оперативної пам'яті LPDDR5. Samsung Galaxy S10 Plus має вбудовані 12 Гб оперативної пам'яті.

Ось навіщо собаці зуби, а це інструмент. Без зубів пес не зможе захистити господаря та просто сито поїсти. Ніхто не купував би беззубого цуценя для дому. Вам цікаво скільки зубів у дорослого собаки, всього 42 зуби. А скільки має бути оперативної пам'яті в сучасному смартфоні, теж 42 гігабайти. Всі смартфони потребують оновлення заліза терміново.

Людям потрібні чудові смартфони, з достатньою продуктивністю. Хтось із вас задоволений начинкою свого апарату. Мало хто шукає максимальний обсяг пам'яті. Проте сьогодні для легкої роботи та комфортного перегляду фільмів потрібні повноцінні смартфони. Пограти захоче будь-хто, навіть дідусь, а тут уже багато чого впирається в оперативну пам'ять.

Більше всього оперативної памʼяти - де

Це не єдиний телефон у лінійці Samsung, є ще Galaxy Note 10+ і ось ось Galaxy Fold. У всіх така сама кількість оперативи по 12 Gb. Однак вам не здається, що всі смартбаки якісь беззубі! 

Перевірте свій девайс, чи достатньо в ньому оперативної пам'яті. Для цього увімкніть відеокамеру в режимі 4K та спробуйте провести пряму трансляцію на YouTube. Що, немає камери в 4 K, недостатньо потужності процесора, тоді змінюйте на новий. Тепер ви знаєте, яке максимально доступне залізо можна купити в свою кишеню.

Коментарі

Популярні публікації