Смартфон у морі, як Asus пережив місяць під водою

Смартфон вгробився пірнув на морське дно закопався в пісок
Смартфон в морі був
Смартфон у морі, смерть для будь-якого девайсу. Цікаво, що сталося з Asus Asus Zenfone Go ZC500TG після місяця купання в морській воді з піском. Адже багато хто потрапляючи на море мріє скинути пару кг, але у випадку зі смартфоном навпаки, він додав у вазі. Як читайте далі.
Смартфон утопленик після порятунку
Смартфон потопельник
Смартфон был удачно найден и выловлен на удочку, а удочка не простая а с катушкой и зумером. Так прогуливаясь одним прекрасным утром по берегу моря и достался утопленник мне.

Потопельник смартфон Asus Zenfone Go ZC500TG

Смартфон усім своїм виглядом показував себе бійцем і не з дешевого десятка. На борту чорного корабля були присутні карти Micro SD і SIM карти. Кут екрана вже був надщерблений, а по лицьовій панелі розходилися павутинки тріщин.
Як що смартфон впав у воду терміново просушити
Якщо впав смартфон у воду – суші весла
 Цікаве місце локації потопельника. Це і не зовсім берег, і ні те, що б дно моря. На урізі води, хвилі постійно окатували втікача. Очевидно, смарт був загублений, можливо при купанні в шортах, випав з кишені. Занурившись на дно безодні, згодом його викинуло на берег. Де добряче присипало піском. Припливи та відливи втоптали в пісок апарат і без розкопок його не виявити.
 
Так смартфон пролежав довгий час. Вода та сіль зробили свою мокру справу. Внутрішності телефону окислені, контакти замкнуті. Акумуляторна батарея розбухнула як пончик, а потім добив і пісочок. Ось пісок додав до ваги смартфона кілька грамів. Забиваючись у всі щілини та ущільнюючись, пісок почав витискати корпус зсередини.

Карта памʼяти


Смартфон після води загниває та покривається корозією
Намочив смартфон - корозія
А ось із карткою пам'яті довелося попрощатися. Спочатку була ідея промити під водою та висушити Micro SD. Що там може зламатися від вологи? Лише контактний майданчик роз'єму.
Витер від солі та піску просушив, під'єднав... ПК та смартфон (пробував по-різному) карту пам'яті бачать, але визначити вже не можуть об'єм та інше не можуть. Все, віджила. Так що море вбиває не тільки телефони, а й флеш пам'ять.

Сім карту притисло розбухлим від піску корпусом так, що не витягти. Залишається розламувати слот, але вочевидь і вона померла. Так що немає сенсу намагатися зателефонувати з морської сім карти Посейдону. Черговий потопельник було знайдено, вилучено з надр морських та відправлено одержувачу. Точніше на смітник.

Втопив у воді телефон отримав цеглу
Потопельник перетворюється на цеглу
І так отримана цегла, красива, але все-таки цегла. Цікаво, а що якщо з такої електронної цегли побудувати дачу, напевно вийде стильно. До того ж у такій кладці є золото.

Суть знайомства з утопленим телефоном проста, бережіть ваше золото, розлите на контактах смартфона. Інакше з ним може статися неприємний курйоз. Одже, з потопельника ще можна зробити афінаж золота, вочевидь результат смішний. Але хоч якийсь зиск ще з нього буде.

Намочи акумулятор у смартфоні і отримаєш шматок набряклої речовини
Знецінився після того, як намочився разом з акумулятором




Коментарі

Популярні публікації